T 0497 54 08 43

Look at You, in the picture

Aanmelden profielfoto event

Wat goed dat je kiest voor een professionele profielfoto

Social media speelt een steeds belangrijkere rol in het dagelijkse leven. Niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk.

Regelmatig kom ik op LinkedIn en op niet-zakelijke sociale media-websites mensen tegen met onhandig gekozen profielfoto’s. Ook zijn er inhoudelijk nog vaak verbeteringen mogelijk aan iemands online uitstraling.

In de digitale wereld van nu maakt een beeld vaak de eerste indruk. Een sollicitant wordt vaak eerst ge-googeld om te zien of hij/zij representatief zijn. Bij een eerste indruk wordt in eerste instantie toch vaak op uiterlijk afgegaan. Zo ook voor dating site’s, een opdrachtgever of een collega die je nog nooit hebt ontmoet, even opzoeken en je kunt hem of haar herkennen bij een eerst ontmoeting. Zonde toch als iemand denkt dat u alleen maar heel vaak in een cafeetje zit met een pot bier in je handen!

Laat jij zien wie je bent?
Profielfoto’s laten zien wie je werkelijk bent. Het gezicht achter de stem of achter een bedrijf. Laat je uitstraling tot zijn recht komen in je foto en presenteer je op je eigen manier. Ludiek, stijlvol, stoer, open of heb je nog andere eigenschappen die je wilt laten terug komen in je profiel foto ?

Speciaal voor deze profielfotoshootdag hebben Look at You en StudioB11 hun krachten gebundeld.

Look at You kan jouw handvatten aanrijken om de uitstraling te realiseren die jij graag wilt, of die zichtbaar maakt wat kenmerkend is aan jouw bedrijf.

StudioB11 weet jouw op je gemak te stellen, zodat jij straalt op de foto! De meesten mensen vinden het niet leuk om op de foto te gaan, maar naderhand  zijn ze meestal wel heel erg blij met het resultaat

 

Verbeter je online-uitstraling en up-date je imago.

Wij bieden u nu de mogelijkheid om een goede profielfoto te laten maken inclusief visagie en posebegeleiding.

Normaal € 99.95 NU €59

We hebben op zaterdag 5 okt. 2019 hiervoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer jouw plaats, kies een tijd en vul hiervoor je gegevens in.

Wil je ook graag dat je haar gedaan wordt? Tuurlijk kan dat maak dan een dubbele afspraak, dubbel zoveel plezier, dubbel zoveel foto’s!

 

In het voorjaar van 2020 volgt er een nieuwe shoot-dag.
via deze website of inschrijven op de website, zo kun je op de hoogte gehouden worden van dit event of andere events.

 

Profielfoto-fun

profielfotofun

Natuurlijk begrijpen we dat het spannend is om op de foto te gaan. Daardoor zijn we zelf jou voorgegaan om te ervaren hoe het voor jullie is. Maar met de nodige humor en gezelligheid zorgen wij ervoor dat je na afloop van deze profielfotoshoot een prachtige foto voor zakelijk gebruik hebt.