T 0497 54 08 43

Doelgroep

Directie MKB, HR managers en Sales Directors

Uitermate geschikt voor organisaties en ondernemers. Voor iedereen die in zijn werk veel samenwerkt met andere partijen en daarbij een duidelijke visie uit moet dragen. Kortom, iedereen die zijn of haar boodschap met meer lef en zelfvertrouwen wil overbrengen.

Wil jij groeien naar een hoger level, en gezien worden als professional?

Dit betekend voor jouw dat we samen een imago creëren. Een imago dat passend is bij jouw persoonlijkheid en expertise van jouw bedrijf.

Dit betekent voor medewerkers dat we adviseren over kleding, kleur, vorm en materiaal. Zodat zij lekker in hun vel zitten en representatief zijn voor de organisatie.

Zij zijn immers “het visitekaartje” van jouw organisatie waar je trots op bent!

ZZP'ers en kleine ondernemers

Wil jij groeien naar een hoger level, en gezien worden als professional?

Voor iedereen die in zijn werk veel samenwerkt met andere partijen en daarbij een duidelijke visie uit moet dragen. Kortom, iedereen die zijn of haar boodschap met meer lef en zelfvertrouwen wil overbrengen.

Dit betekent voor jouw dat we samen een imago creëren. Een imago dat passend is bij jouw persoonlijkheid en expertise van jouw bedrijf.

Waardoor jij je zelfverzekerd voelt zodat en overtuigender je boodschap kunt overbrengen.

Daardoor zul je cliënten en opdrachten krijgen die bij jouw/je bedrijf passen.

Je bedrijf en jij gemakkelijker naar een hoger level kunnen groeien, en jij je eigen “nieuwe” visitekaartje bent waar je trots op kunt zijn!