T 0497 54 08 43

About Me

Helmie van Montfort

Imago designer

Ik ben Helmie van Montfort en werk al sinds 2008 als image consultant in mijn bedrijf Look at You. Mijn passie is Creëren!! Ik vindt het prachtig hoe mooi en uniek ieder persoon is.

Al die jaren ben ik me verder blijven ontwikkelen, heb ik veel ervaring opgedaan en heb meerdere specialistische opleidingen gevolgd. Hierdoor heb ik een uniek traject ontwikkeld, gebaseerd op mijn kennis en ervaring als imago-designer.

(Daardoor werd het tijd mijn Logo/huisstijl aan te passen aan mijn huidige activiteiten. Want ook dat is wat hoort bij imago en wat bij velen eerder onder de loep wordt genomen dan hun persoonlijk imago.)

Met mijn passie maak ik dankbaar gebruik van mijn ervaringen om iets voor een ander te betekenen. Wat voor mijn klanten resulteert in meer zichtbaarheid, meer zelfvertrouwen, meer omzet, met een imago wat passend is bij jouw persoonlijkheid, talenten én jouw bedrijf.

(Ik ben lid van V.I.P. – Vereniging van Image Professionals. https://www.imageprofessionals.nl/ )

Kies jij voor Look at You?

Je hebt van die mensen, bij wie alles vanzelf lijkt te gaan. Vol zelfvertrouwen en energie. Het zijn mensen die weten wie ze zijn en wat ze willen bereiken in het leven. Ze stralen op authentieke, positieve en aanstekelijk wijze. Je kent ze vast wel: ze maken een krachtige indruk, leggen moeiteloos contact, zijn (zakelijk) succesvol en van betekenis en ze leiden een bijzonder leven. Deze mensen, zijn de beste versie van zichzelf. En wie, wie wil die versie nu niet zijn?

De beste versie van jezelf. Jouw talent optimaal gebruiken zowel zakelijk als in privé. Keuzes maken zonder twijfel, dagen gevuld met positiviteit en succes. Jouw omgeving weet wie je bent, wat jouw kracht is en wat je wilt bereiken.

Jij kiest voor Look at You. Want de beste investering … is je uitstraling.

GOOD to see you

Al zó vaak had ik bedacht dat ik eens advies moest vragen aan een professional op gebied van mijn kleding en make-up qua kleur en stijl. Hiervoor moest ik eerst wel een heel aantal drempels over…

Eind 2017 heb ik mezelf voor mijn verjaardag een traject bij Look at You cadeau gedaan. Dat had ik achteraf natuurlijk veel eerder moeten doen…

 

Ik heb niet de makkelijkste maten en moet met regelmaat zakelijk netjes voor de dag komen. Vaak maakte ik me heel druk om wat ik dan moest aantrekken en wat anderen van me zouden denken. Shoppen was nooit zo mijn ding; als ik ergens naar zocht vond ik het zelden of nooit. Daarbij was ik vaak al blij als ik überhaupt iets vond wat me paste. De keuze was nooit reuze…

Ik was altijd onzeker vanwege mijn figuur en besloot dat het voor eens en voor altijd gedaan moest zijn met die onzekerheid.

 

Met Helmie van Look at You ben ik flink aan de slag gegaan en zij heeft me gedurende 3 maanden van alles geleerd op gebied van imago, stijl en kleur van kleding, schoenen, make-up, kapsel en accessoires. Ook heeft ze me bewustgemaakt van wie ik ben, hoe anderen me zien en hoe ik wíl dat anderen me zien.

 

De uitleg was helder; de adviezen ook. Vooral heel fijn is dat de begeleiding vanuit Helmie heel persoonlijk was en vooral ook gezellig informeel. DANKJEWEL!

 

Ilse van Beek

Look at you

Bij het woord imago denken veel ondernemers aan de uitstraling van hun bedrijf. Er wordt geïnvesteerd in een mooi logo huisstijl/ website/ marketing alles wat passend is bij jouw bedrijf. Je hebt geïnvesteerd in training/kennis je innerlijke wijsheid. Waar nog vaak wat te halen is is het eigen imago, als jouw imago niet kloppend is met wat jij als bedrijf wilt uitstralen kun je je boodschap minder krachtig naar buiten brengen.

Wat jij uitstraalt wordt gemeten met de waarde van jouw bedrijf of jouw product. Waardoor jij niet de klanten aantrekt die jij graag zou willen aantrekken.

Ik leer jouw de waarde en impact van jouw uitstraling in te zetten, om jouw doelen te bereiken. Dit alles heeft te maken met een eerste indruk. Een eerste indruk wordt tussen de 4 en 7 seconden gemaakt, soms zelfs nog wel sneller. Maar binnen de eerste 4 tot 7 seconden wordt besloten of iemand wordt geloofd of vertrouwd, en 70% blijft behouden in verdere contacten. Dus realiseer je wat je mist als je eerste indruk niet goed genoeg zou zijn!

Met elk detail in je kleding geef je de ander informatie over jezelf. Weet dat het een keus is en kies daarom altijd zelf en weet waarom je die keus maakt!!