T 0497 54 08 43

About Me

Helmie van Montfort

Imago designer

Ik ben Helmie van Montfort en werk al sinds 2008 als imago-designer in mijn bedrijf Look at You. Ik help ondernemende vrouwen en geef ze een zetje in de juiste richting, zodat ze meer kunnen en mogen gaan shinen en hun waarde omarmen.

 

Ik leef mijn droom & shine!

Graag help ik anderen het beste uit zichzelf te halen, omdat ze het waard zijn! Dit doe ik op een creatieve, deskundige manier met praktische tools waardoor je handvatten hebt om mee aan de slag te gaan.

“Maar dat is niet altijd zo geweest”. Als anderen me vertelden; “ja, maar jij bent een sterke vrouw”, dacht ik bij mezelf…. ik weet niet hoe je daarbij komt, want zo voel ik me niet!

Ik was moe, verdrietig en had pijn, de onmacht en het niet weten of denken het niet te kunnen, de angst niet goed genoeg te zijn.

Ook voor mijzelf is het een proces van zelfontdekking geweest, waaraan ik enkele wezenlijke levenskeuzes heb gemaakt. Dit was nodig om mezelf te ontwikkelen en mijn dromen te volgen. Waarbij kleur een leidraad is geweest.

Steeds krijg ik meer en meer inzicht in wie ik ben en bewustwording over mijn gedrag. Ik leer nog iedere dag over hoe ik de dingen doe, hoe ik communiceer en wat ik uitdraag. Dankbaar maak ik gebruik van mijn ervaringen om iets voor een ander te betekenen.

 

Heb je geen handleiding?

Ik heb wel eens gedacht; “Wat zou het handig zijn als je een handleiding zou hebben van jezelf of van mijn kinderen…. of collega’s!” Wat zou dat een hoop gemakkelijker maken. En het bestaat!!!!  Het is er gewoon!

Nu ken ik mijn blauwdruk en heb ik een persoonlijke handleiding. Weten waar ik goed in ben, wat mijn unieke kracht is, zodat ik géén energie meer hoeft te verspillen. waardoor ik meer rust mag ervaren en weten hoe ik dat kan laten zien in mijn uitstraling passend bij mij als persoon en passend bij waar mijn bedrijf voor staat.

Met mijn achtergrond als coupeuse, mijn kennis van stoffen en ervaring als kleurexpert komt alles bij elkaar, op een creatieve manier en oplossingsgericht geef ik jouw graag de glitters zodat jij de kans krijgt om ook te “shinen”!

 

Durf jij het aan?

Look at you, Twinkle, Sparkle & Shine.

 

(Ik ben lid van V.I.P. – Vereniging van Image Professionals. https://www.imageprofessionals.nl/ )

GOOD to see you

Al zó vaak had ik bedacht dat ik eens advies moest vragen aan een professional op gebied van mijn kleding en make-up qua kleur en stijl. Hiervoor moest ik eerst wel een heel aantal drempels over…

Eind 2017 heb ik mezelf voor mijn verjaardag een traject bij Look at You cadeau gedaan. Dat had ik achteraf natuurlijk veel eerder moeten doen…

 

Ik heb niet de makkelijkste maten en moet met regelmaat zakelijk netjes voor de dag komen. Vaak maakte ik me heel druk om wat ik dan moest aantrekken en wat anderen van me zouden denken. Shoppen was nooit zo mijn ding; als ik ergens naar zocht vond ik het zelden of nooit. Daarbij was ik vaak al blij als ik überhaupt iets vond wat me paste. De keuze was nooit reuze…

Ik was altijd onzeker vanwege mijn figuur en besloot dat het voor eens en voor altijd gedaan moest zijn met die onzekerheid.

 

Met Helmie van Look at You ben ik flink aan de slag gegaan en zij heeft me gedurende 3 maanden van alles geleerd op gebied van imago, stijl en kleur van kleding, schoenen, make-up, kapsel en accessoires. Ook heeft ze me bewustgemaakt van wie ik ben, hoe anderen me zien en hoe ik wíl dat anderen me zien.

 

De uitleg was helder; de adviezen ook. Vooral heel fijn is dat de begeleiding vanuit Helmie heel persoonlijk was en vooral ook gezellig informeel. DANKJEWEL!

 

Ilse van Beek

Look at you

Bij het woord imago denken veel ondernemers aan de uitstraling van hun bedrijf. Er wordt geïnvesteerd in een mooi logo huisstijl/ website/ marketing alles wat passend is bij jouw bedrijf. Je hebt geïnvesteerd in training/kennis je innerlijke wijsheid. Waar nog vaak wat te halen is is het eigen imago, als jouw imago niet kloppend is met wat jij als bedrijf wilt uitstralen kun je je boodschap minder krachtig naar buiten brengen.

Wat jij uitstraalt wordt gemeten met de waarde van jouw bedrijf of jouw product. Waardoor jij niet de klanten aantrekt die jij graag zou willen aantrekken.

Ik leer jouw de waarde en impact van jouw uitstraling in te zetten, om jouw doelen te bereiken. Dit alles heeft te maken met een eerste indruk. Een eerste indruk wordt tussen de 4 en 7 seconden gemaakt, soms zelfs nog wel sneller. Maar binnen de eerste 4 tot 7 seconden wordt besloten of iemand wordt geloofd of vertrouwd, en 70% blijft behouden in verdere contacten. Dus realiseer je wat je mist als je eerste indruk niet goed genoeg zou zijn!

Met elk detail in je kleding geef je de ander informatie over jezelf. Weet dat het een keus is en kies daarom altijd zelf en weet waarom je die keus maakt!!