T 0497 54 08 43

Change Your Life

Succesverhalen

GOOD to see you

Al zó vaak had ik bedacht dat ik eens advies moest vragen aan een professional op gebied van mijn kleding en make-up qua kleur en stijl. Hiervoor moest ik eerst wel een heel aantal drempels over…

Eind 2017 heb ik mezelf voor mijn verjaardag een traject bij Look at You cadeau gedaan. Dat had ik achteraf natuurlijk veel eerder moeten doen…

 

Ik heb niet de makkelijkste maten en moet met regelmaat zakelijk netjes voor de dag komen. Vaak maakte ik me heel druk om wat ik dan moest aantrekken en wat anderen van me zouden denken. Shoppen was nooit zo mijn ding; als ik ergens naar zocht vond ik het zelden of nooit. Daarbij was ik vaak al blij als ik überhaupt iets vond wat me paste. De keuze was nooit reuze…

Ik was altijd onzeker vanwege mijn figuur en besloot dat het voor eens en voor altijd gedaan moest zijn met die onzekerheid.

 

Met Helmie van Look at You ben ik flink aan de slag gegaan en zij heeft me gedurende 3 maanden van alles geleerd op gebied van imago, stijl en kleur van kleding, schoenen, make-up, kapsel en accessoires. Ook heeft ze me bewustgemaakt van wie ik ben, hoe anderen me zien en hoe ik wíl dat anderen me zien.

 

De uitleg was helder; de adviezen ook. Vooral heel fijn is dat de begeleiding vanuit Helmie heel persoonlijk was en vooral ook gezellig informeel. DANKJEWEL!

 

Ilse van Beek

Garderobeplanning
Ik zit nog lekker na te genieten van onze bijzondere middag. Wat was het inspirerend en wat had je goede tips. Zo leuk om eens anders te leren kijken naar mijzelf en mijn kleding. Ik hoop dat ik alles binnenkort in praktijk kan gaan brengen. Ik heb zojuist setjes gemaakt op kleerhangers en de briefjes aan de kleerhangers gehangen, dat geeft steun als ik het aantrek. Wat ik erbij geschreven heb, ga ik nog ordenen 🙂 En oh ja,tijdens het opruimen van mijn kleding en schoenen, bedacht ik me dat ik die bruine lage schoenen met wat bont erin nog kan ruilen en dat ga ik ook doen, ze passen niet bij de garderobe die ik nu heb. Ik koop er liever iets bij wat wel past. Mooie sneakers (of wellicht toch een andere kleur?) Nogmaals heel erg bedankt voor de erg boeiende, leuke en inspirerende middag, je pakt het op een hele prettige en professionele manier aan, ik ben er heel blij mee en nu ga ik het ook echt in praktijk brengen!

Groeten van,
Marijn

Marijn

Helmie heeft voor mijn team van adviseurs een presentatie gehouden. Deze presentatie bracht ze op een hele leuke ludieke en interactieve wijze. Zo hebben we kennis gekregen wat kleuren zeggen, wat kleding met je doet en dat je bent wat je uitstraalt! De avond was niet bedoeld om een advies te geven wat je staat maar meer bewustzijn creëren wat kleding met je doet. Een aanrader als je als bedrijf geen strak kledingvoorschrift hebt maar wel met de medewerkers samen naar een best passende stijl op zoek bent!

Annet Michiels
Manager Dagelijkse Bankzaken
Rabobank De Kempen

Annet Michiels

Metamorfose

Hallo Helmie,
Allereerst wil ik je nogmaals hartelijk danken voor deze geweldige dag. Ik hoop voor jou dat ik aan de wensen die voor jou van toepassing waren ook heb voldaan! Nou wil ik samenvatting van de dag beschrijven voor op de website, en dan weet ik niet goed waar te-beginnen!! In een woord een geweldige dag, door professionele mensen samengesteld. Ontzettend veel informatie, waar ik natuurlijk veel aan heb, maar wat voor mij wel een tijdje duurt voor ik dit in de praktijk uit gewerkt heb in kleur en model. Je zit toch een beetje vast aan je patroon wat je al jaren gebruikt, dus nu zaak om eens wat gedurfder te kleden en anders met kleur om te gaan.

Wil daarom Helmie hartelijk bedanken voor de leuke en creatieve adviezen en de leuke samenwerking met fotografie Lidia (want die moest toch wel geduld met me hebben!) De kapster in Westerhoven voor mijn nieuwe look, en kledingzaak in Bergeijk, voor de ideeën voor kleur en kleding. Ik vond een erg leuke dag met ontzettend veel informatie, nogmaals hartelijk dank. Helmie wij hebben binnenkort nog even contact, over de kleurwaaier, want daar heb ik ook interesse in.

Zeker tot ziens Maria Meertens
MIK-Insectenkwekerij

Maria Meertens

Het jaartraject bij Look@you
Afgelopen jaar heb ik bij Helmie het jaar programma doorlopen. De reden was dat ik als afstuderende student me zakelijker wilde gaan kleden. Ik heb nooit veel aandacht gehad voor kleding en uiterlijk: een spijkerbroek en shirtje was voor mij prima. Maar ik had wel in de gaten dat ik daar niet overal mee weg kon komen. Ik wilde me wat verzorgder gaan kleden zodat ik serieus genomen kon worden. Het jaar programma bij Helmie heeft me hier ontzettend veel mee geholpen. Helmie heeft met mij alle aspecten besproken van stijl vormen tot kleurcombinaties. Ze heeft me zowel verteld wat meer zakelijk is als wat bij mij persoonlijk het beste past. Dit persoonlijke aspect is de extra waarde die Helmie kan bieden: ze geeft je advies dat  precies bij jou aansluit en niet de dingen die je op internet kan lezen. Het feit dat de afspraken over een heel jaar verdeeld worden is ook een groot voordeel. Daardoor komt niet alle informatie in een keer en kan je iedere keer op een ander stukje van je stijl letten als je gaat shoppen. Verder is Helmie bereid om al je vragen te beantwoorden. Je kan altijd tussen afspraken door een e-mail sturen als je tegen problemen aanloopt. Helmie is heel behulpzaam en weet enorm veel. Het jaar programma met Helmie heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb geleerd waar ik op moet letten als ik mij zakelijker wil kleden en wat de do’s en don’ts zijn als het om mijn persoonlijke kledingstijl gaat. Ik ben nu veel minder onzeker als ik moet bedenken wat ik nu weer aan moet trekken.

Anoniem

Anoniem

Persoonlijk advies innerlijke kleuren (aura-soma)

Helmie van Montfort is erg gespecialiseerd in kleuren haar kennis is heel ruim en ze weet goed waar ze het over heeft. Door haar extra persoonlijke benadering weet ze specifiek voor jou een uniek bestemd advies te geven. Ze is enorm gastvrij je wordt altijd hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of iets lekkers. Een zeer vriendelijke, fijne en ontspannen sfeer. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel weg niet alleen over het advies maar ook voor jezelf!

Bianca

Bianca

2tal workshops  kleur/stijl
Gisteren een tweetal workshops gevolgd van Look@U van Helmie van Montfort met een aantal collega’s. De onderwerpen Kleur en Stijl. In een ontspannen sfeer leer je meer over de kleuren, wat doen ze met je, welke passen beter bij je en wat straal je uit met een kleur. Bij de stijl workshop hebben we gekeken naar eigen en elkaars lichaamsvorm en welke stijl pas bij je en waar kun je nadruk op leggen en waar juist niet. Leuke dag, natuurlijk door mijn lieve aanwezige collega’s maar ook door Helmie. Relaxed, geen oordelen en professioneel. Smaakt naar meer 🙂

Sonja Eding (Précon)

Sonja Eding

5 stappen tot succes!

Neem contact op


Maak een afspraak


Imago analyse


Advies & veranderingen toepassen


Advies & veranderingen toepassen